Er mye på farten

– Jeg kunne aldri hatt en jobb der jeg måtte sitte på et kontor hele tiden. Heldigvis er jeg mye ute hos kunder for å gi råd og veiledning, forteller Trond Grønnerud, statsautorisert revisor og medeier i Sør-Hedmark Revisjon.

Han var en av fire revisorer som etablerte selskapet i 2006. Han setter fortsatt pris på å være i et fleksibelt miljø med varierte oppgaver.

– En revisor på bygda er en håndverker som hjelper kundene med alt fra formaliteter til rådgivning. Vi har fulgt selskaper fra etablering til vekst, hjelper ved generasjonsskifter og strukturering etter for eksempel oppkjøp, forklarer Grønnerud.

Han understreker at det er plass til mange typer mennesker i revisjonsbransjen.

– Vi er ute og møter kunden på deres premisser. Det er moro å kunne bidra til at lokale bedrifter har en trygg vekst, og jobben er absolutt kreativ.

 

 

Vi du jobbe sammen med oss?

Er du utdannet innen økonomi og ønsker en fleksibel og variert arbeidsdag i et godt arbeidsmiljø? Sør-Hedmark Revisjon AS er en solid bedrift innen rådgivning, revisjon og regnskap for små og mellomstore bedrifter i Kongsvinger-regionen. Bli en del av et faglig sammensveiset team som setter kunden i fokus. Vi gir bedrifter råd om alt fra etablering og vekst til skatt og investeringer.


Du får personlig oppfølging, frihet under ansvar og blir en del av et lite team som har en uformell tone, mye moro og kan skryte av svært lavt sjukefravær. Sju timers arbeidsdag med enten overtidskompensasjon eller avspasering. Les mer om stillingen her!