Fra Skatteetaten til Sør-Hedmark Revisjon

Etter mange år i Skatteetaten innebar en omorganisering at Monica Rasen måtte pendle til Oslo for å gjøre de samme oppgavene. Da hun fikk tilbud om jobb hos Sør-Hedmark Revisjon slo hun til.

– Jeg trives veldig godt her. Som revisormedarbeider og statsautorisert regnskapsfører har jeg mange støttefunksjoner i forbindelse med revisjon. Vi er en gjeng som drar lasset sammen, og har en flat organisasjonsstruktur med mye moro i hverdagen, forteller hun.

Autorisasjon som regnskapsfører tok hun etter at hun startet i ny jobb.

– Jeg manglet noen studiepoeng og fikk dekket kostnadene til å formalisere kunnskapen min. Det er en av mange fordeler ved å jobbe her. Jeg gleder meg til å gå på jobb og angrer ikke et sekund på at jeg begynte her for femten år siden.

 

Vi du jobbe sammen med oss?

Er du utdannet innen økonomi og ønsker en fleksibel og variert arbeidsdag i et godt arbeidsmiljø? Sør-Hedmark Revisjon AS er en solid bedrift innen rådgivning, revisjon og regnskap for små og mellomstore bedrifter i Kongsvinger-regionen. Bli en del av et faglig sammensveiset team som setter kunden i fokus. Vi gir bedrifter råd om alt fra etablering og vekst til skatt og investeringer.


Du får personlig oppfølging, frihet under ansvar og blir en del av et lite team som har en uformell tone, mye moro og kan skryte av svært lavt sjukefravær. Sju timers arbeidsdag med enten overtidskompensasjon eller avspasering. Les mer om stillingen her!